Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yukarı Gökdere Mustafa Köklü Ortaokulu

Telefon : 0 246 331 80 18
Belgegeçer : 0 246 331 83 40
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yukarigokdereortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yukarı Gökdere Köyü EĞİRDİR / ISPARTA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında, çağdaş uygarlık düzeyinde adaletli onurlu, dürüst, lider bir Türkiye için, adaletli, onurlu, dürüst, lider; topluma yararlı olabilecek sağlam karakterli bireyler yetiştirip, üretken, demokratik, çağdaş ve atılımcı bir yapıya sahip kurum kültürü sağlayıp, örnek, öncü ve başarılı bir kurum olmaktır.
MİSYON : Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirerek evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR : Bugüne kadar ilkokuldan çıkanlar arasında Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastahanesi başhekimliğinden emekli Doktor İsa KÖKLÜ, halen çalışmakta olan Dr. İbrahim KÖKLÜ, Dr. Gündüz KÖKLÜ, Dr. Önder ERYİĞİT, Diş Hekimi Hüseyin YALÇIN, Diş Hekimi Gültekin KÖKLÜ,Hakim Ali KARAGÖLLÜ, Dr. Erol GÜRFİDAN, Dr. Abdullah KOCABAŞ ve daha bir çok hemşire, Astsubay, Öğretmen ve devlet memuru vardır. Ortaokul 1976 yılında Yukarı Gökdere Ortaokulu adıyla açıldı. Okuldan mezunlar arasında merhum Savcı Ramazan ERDOĞAN, Hukuk Fakültesi mezunu Zekeriya AKIN ile bir çok hemşire ve öğretmen sayılabilir.

Öğretmen :8
Öğrenci :55
Derslik :4
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :872
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08.40 - 15.15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz Eğirdir ve Isparta´dan kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Eğirdir İlçe merkezine 20 km, Isparta´ya 58 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :